Kocaali Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Kocaali Ziraat Odası > Haberler > Odamızda Mesai Yoğun

Odamızda Mesai Yoğun

Kocaali Ziraat Odası delege seçimleri öncesi hazırlıklarını tüm hızı ile sürdürüyor.Geçtiğimiz hafta içi yapılan toplantıda mahalle muhtarları 2015 yılı için hazırlanacak olan Çiftçi Kayıt Formları hakkında bilgilendirildi. Toplantıda ayrıca önümüzdeki günlerde yapılacak olan delege seçimleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı.


Bilgilendirme yapıldı
Kocaali Ziraat Odası’na ait toplantı ve seminer salonunda İlçe Tarım Müdürü Muhammed Aksoy’un katılımıyla gerçekleşen toplantıya tüm mahalle muhtarları katıldı. Yaklaşık bir saat süren toplantıda muhtarlara 2015 yılı için düzenlenecek olan Çiftçi Kayıt Formları ve bu formları ve bu formların hazırlanışı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Delege seçimi
Toplantıda ayrıca önümüzdeki günlerde yapılacak olan ziraat odası delege seçimleri ile ilgili bilgi verildi. Önümüzdeki Pazar günü Kocaali’de 36 mahallede toplam 11235 üye önümüzdeki dönemde görev yapacak olan Ziraat Odası delegelerini seçmek üzere sandık başına gidecek. Kirazlı, Koğukpelit ve Alandere Mahallelerinden 2, Lahna Mahallesi’nden 3 olmak üzere toplam 41 delege yeni yönetimde görev alacak.